| WYK3 Bazy Danych.ppt Rozmiar 80 KB
|
| WYK4 Bazy Danych.ppt Rozmiar 11,3 MB
|
| WYK5 Bazy Danych.ppt Rozmiar 1,6 MB
|
| WYK6 BazyDanych.ppt Rozmiar 1,1 MB
|
| Wyk7 BazyDanych.ppt Rozmiar 1,0 MB
|
| Legenda o Wzorach.ppt Rozmiar 0,6 MB prezentacja |
| Żywienie - podział składników pokarmowych; zasady racjonalnego żywienia; rodzaje diet.ppt Rozmiar 4,0 MB podstawy żywienia |
| Żywnośc wzbogacana i suplementy diety.ppt Rozmiar 1,1 MB podstawy żywienia |
| Badania indywidualnego spożycia żywności i stanu odżywnienia w gospodarstwach domowych.ppt Rozmiar 8,0 MB podstawy żywienia |
| Dominika Wolak Promocja Zdrowego Stylu Zycia.ppt Rozmiar 6,6 MB podstawy żywienia |
| Produkty typu light.ppt Rozmiar 4,7 MB podstawy żywienia |
| W14 - Ryby i bezkręgowce morskie.ppt Rozmiar 2,1 MB Wykłady - prezentacje |
| W13 - Wpływ sposobu rozmrażania.ppt Rozmiar 200 KB Wykłady - prezentacje |
| W12 - Wpływ temperatury i sposobu obróbki cieplnej.ppt Rozmiar 1,4 MB Wykłady - prezentacje |
| W11- Wodochłonność.ppt Rozmiar 2,3 MB Wykłady - prezentacje |
| W10 - Wpływ różnych metod obróbki wstępnej mięsa.ppt Rozmiar 1,6 MB Wykłady - prezentacje |
| W09 - Charakterystyka mięsa.ppt Rozmiar 6,7 MB Wykłady - prezentacje |
| W08 - Higiena i bezpieczeństwo żywności.ppt Rozmiar 5,6 MB Wykłady - prezentacje |
| W07 - Towaroznawstwo.ppt Rozmiar 400 KB Wykłady - prezentacje |
| W06 - Przyprawy.ppt Rozmiar 2,6 MB Wykłady - prezentacje |
| W05 - Zmiany barwy produktów żywnościowych.ppt Rozmiar 17,7 MB Wykłady - prezentacje |